10% Discount Online

Oferim o REDUCERE DE 10% pentru orice comanda de REÎNCÃRCARE online, fata de preturile deja afisate. Oferta nu se cumuleaza cu nicio alta promotie activa care se aplica in mediul online.Puteti beneficia de aceasta promotie doar lansand o comanda online.

*Ofertele speciale oferite de Empty20 Factory SRL nu pot fi aplicate companiilor care beneficiaza de conditii speciale de orice natura survenite in urma contractelor de colaborare intre parti. Se poate beneficia de aceste oferte doar lansand comenzi in formularul de comanda cu cosul gol, fara a fi nevoie de un cont existent.

Date de facturare:


Persoana

Date de livrare:


Detalii suplimentare


Metoda de livrare:


Empty20Factory asigura transportul gratuit prin curieri proprii pentru orice comanda plasata online mai mare de 150 lei.
Comenzile mai mici de 150 lei dispun de asemenea de un transport asigurat de Empty20Factory cu mențiunea taxei de 10 lei (tarif unic, dus-întors).

Oferta se aplica pentru comenzile online lansate de clienți cu domiciliul sau sediul in Municipiul Bucuresti. Pentru orice comanda plasata in afara Municipiului Bucuresti tariful pentru transport poate sa difere in funcție de firma de curierat aleasa de către Client si este suportat in întregime de către acesta.

Metoda de plata: